Absolutt. Til de som liker smaken av denne, er ikke den kjente klassikeren Parfymen av Patrick Süskind så dum.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ja den har jeg lest, en skikkelig leseopplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror du det motsatte også gjelder, eller? Jeg likte Parfymen nokså godt da jeg leste den, så da kan muligens denne være noe også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da får jeg nesten stikke innom biblioteket en dag da. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde også Parfymen i bakhodet da jeg leste denne - tipper Vallgren var inspirert av den da han lagde plottet. I parfymen er den den usedvanlige luktesansen som er talentet - i "Den vidunderlige kjærligheten..." er det vel hørselen så vidt jeg husker - evnen til å høre/se andres tanker. I Vallgrens Kunzelmann&Kunzelmann tar han fatt i et tredje talent; et helt spesiell gave for farger. Nyttig for den som skal bedrive kunstforfalskning. Den sistnevnte boken er riktignok skrevet i en helt annen genre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Julie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia