Italienske Michele er 9 år og forteller om sommeren han gjorde en grusom oppdagelse. Godt framdriv, lettlest og et godt språk gjorde denne til en lek å lese på et par timer, med sine 225 sider. Kan minne litt om The Boy in the Striped Pyjamas. Ammaniti skriver godt, boken Crossroads er en av mine favoritter, og jeg gleder meg til å sjekke ut I'll Steal You Away.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har nettopp kjøpt denne på norsk, og gleder meg til å begynne på den. Fra før har jeg lest Hvis Gud vil av denne forfatteren, og det ble en av mine favoritter - utrolig god bok, som jeg har skrevet litt om her inne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er også i mine favoritter som nevnt over - den er virkelig god. Skal bestille hans siste bok også, og håper den er like lesbar :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trur eg må sette den på lista over bøker som kan lesast igjen...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sett filmen? Den var fin...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visste ikke at denne var filmatisert. Det må jeg sjekke ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BoktimmyEmilie GeistGVEivind  VaksvikIngunn SFarfalleJan Erik  OlsenReadninggirl20edgeofawordLilleviArcticDwarfLibraritas vNina BallerinaMari Nordø LommelunRandiBjørn  BakkenKarin BergTone Maria JonassenLena Risvik PaulsenLeseberta_23Beathe SolbergBkSraDevoralibrosKay NilsenIngerMia HusefestNina J.B.HildeBenedicteArne SjønnesenHanne KolbruMonica CarlsenErikEli R. GjengstøRisRosOgKlagingHilde H  HelsethCarine JensenAud- HelenMartine GulbrandsenEli Hagelund