Jeg er halveis, og sliter med å klare å lese den ferdig. Synes den er ulidelig dårlig skrevet, ting blir repetert i det kjedsommelige, enten det er hendelsesforløp, tanker eller refleksjoner. En merkelig platt tematikk, der man skulle tro at dette var en slags vi-menn roman der det er om å gjøre å lage så mange dårlige sex- eller erotikk-scener som mulig.

Fra før har jeg bare lest Turneren av Faldbakkens krim, og den likte jeg godt, så jeg er egentlig litt skuffa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Leser for tiden Senskade og er nesten ferdig. Må si at krim bøkene til Faldbakken har ned på høykant. Noen dødpunkter finnes i alle bøker. Synes også at Turneren har vært den "svakeste" av hans bøker. Skal straks begynne på Totem. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt motsatt opplevelse, synes Tyvene er den beste boka hans, med Totem som en god nummer to. Synes Turneren faktisk er den svakeste i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder også på med disse bøkene. Er enig med deg. denne synes jeg er den dårligste av dem jeg har lest. Synes handlingen blir oppstykket av alle personenes "historier". Har ikke fått lest "Turnerten", men "Natthagen" og "Vinterfrost" synes jeg er gode bøker!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nattefrost, mente jeg:) "Grensen" har jeg også lest. God den også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  Haugen