En herlig skildring av hvordan det er å vokse opp. Det er lett å kjenne seg igjen, enten du har vokst opp i en storby, en drabantby, småby eller for den saks skyld på landsbygda. Alt det vi ikke har fortalt til våre foreldre, alt dette vi aldri ville finne på å fortelle til våre barn, – enn si; våre livspartnere. Det er mye usagt i oppveksten, i det å være tenåring, i overgang mellom barn og ung voksen. Ting vi begynner å begripe, men som er for ufattelig til å prøve å forstå. Opplevelser vi tar med oss og bærer rundt på resten av livet. Alt dette vi som barn og ungdom funderer på, men aldri sier et ord om. Opplevelsene som får oss til å foreta valg som vi noen ganger angrer på, andre ganger ikke. Begivenhetenes evne til å fange oss, gjøre oss til statister.

Historien fikk meg til å minnes og til å gjenoppleve noen av ungdommens vardepunkter – på godt og vondt. Det er tøft å vokse opp.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S