Medisinsk

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette er faktisk En av få bøker jeg har avbrutt. Det er noen år siden jeg prøvde så det er mulig at jeg prøver igjen etterhvert, men jeg husker at jeg syntes den var kjedelig og ble ikke engasjert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne da den kom ut, og har brukt mange av eventyrene senere som forteller. Noen av dem har vel vært brukt så mye i fortellermiljøet at mange opplever at de er "oppbrukt".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva i all verden er fortellermiljøet?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortellermiljøet er miljøet rundt de som driver med muntlig fortelling. Altså som forteller historier, som oftest muntlig tradert stoff i samme genre som det Estes skriver om, men også ting man lager selv, egenopplevde hendelser osv.

http://www.norskfortellerforum.no/

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste den også da den kom, og likte den veldig godt, selv om jeg ikke husker så mye av innholdet nå. Tittelen bare elsker jeg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølThomas Heie H.Beathe SolbergTurid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. Hope