Hei igjen, er ikke akkurat innom her hver dag, men ser det er på tide å svare på alle innsigelsene.

Selvfølgelig ikke bra å kalle Knausgårds bøker for dameromaner. Utdatert det der. Med dameroman mente jeg å si at målgruppen er damer. Men det er jo ikkeriktig, for mange menn finner glede av bøkene.

Jeg husker at også jeg selv fant glede i Sagaen om Isfolket da jeg var 16 år, og sjangeren gikk den gang under begrepet dameromaner, på samme måte som legeromanen osv. Nå i 2011 finnes det derimot ikke noe slikt begrep.

Det jeg mente å si er at Knausgård skriver som en dame. Ikke noe galt i det heller, men jeg orker ikke å lese utbroderinger og detaljer om den minste flis i livet hans, side opp og side ned.

Håper dette oppklarer og gjør min mening krystallklar:-) For en irriterende kar. (Jeg er:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vi er alle berettiget vår egen oppfatning :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti