jeg tok inn litt mange av den nye pocketutgaven av denne i bokhandelen og bestemte meg for å lese iallefall bok 1 for å letter kunne selge bøkene. Jeg hadde ganske høye forventninger da jeg kjenner godt til området historien foregår på, og må si at jeg på ingen måte ble skuffet!

Veldig godt og levende skrevet! Jeg "glemte" mine forpliktelser i hus og heim, og brukte hvert ledige minutt til å lese.

Og solgte alle bøkene jeg hadde tatt inn!

Hurra for Erling Pedersen! Hvis alle bøkene han har skrevet er like bra, gleder jeg meg til å lese mer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må sei meg einig i at denne boka er veldog god. Erling Pedersen har her ein eigen forteljarteknikk. Han brukar mykje dialogar og alle er på dialekt,her først og fremst trøndersk og Romsdalsdialekt. Vi blir kjent med dei to hovudpersonane gjennom kva dei seier, ikkje gjennom tankane. Likevel er det ein god måte å skildre dei på,eg kan nesten kjenne på sårheiten deiras. Det er ei hard tid dei lever i, det inkluderar dei harde tjueåra i Norge, som rammar både småbønder og arbeidarar økonomisk. Eg har veldig sans for Erling Pedersen, han har gode historiske kunnskapar, og eg trur han er litt underkjent som forfattar. Har også lese andre historiske romanar av han, om Christian kvart frå 1600 talet og samfunnet rundt, "Kongens merke" og "Kongens kvinner"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

William BillisonGro-Anita RoenTone Maria JonassenVidar RingstrømIngunn SIngeborg GCamillaCathrine PedersenAlice NordliMarit MogstadHarald KIdaAnitaLars MæhlumKathrineHeidisiljehusmorKaren RamsvikJoakimBookiacFrisk NordvestWenche VargasRune U. FurbergRisRosOgKlagingCtinaLeseberta_23IngvildTorill RevheimMonica CarlsenStine SevilhaugInger-LiseHelge-Mikal HartvedttuhamreTheaRobinMorten BolstadAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIdaTurid Kjendlieingar h