En vakker, rå, trist, varm og glad roman. Kunne ikke legge den fra meg. Den kom inn døra i går og i dag er den ferdiglest. Anbefales på det varmeste

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Dette var mitt første møte med Levi Henriksen, og vips hadde jeg funnet en "ny" forfatter jeg har lyst til å bli nærmere kjent med. Boka fenget veldig, ble bergtatt omtrent fra første side. Og jeg forstår at dette kanskje ikke er den beste boka hans. Gleder meg derfor til å ta fatt på Snø......(ble veldig glad i kvinneskikkelsene hans - de var sterke og gode)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gleder meg! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ønsker deg en flott leseropplevelse:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå har jeg lest den, og jeg likte den. Jeg liker bøkene til Levi Henriksen og det universet han har skapt, men det var noe som gjorde at jeg ikke likte den fullt så godt som "Snøen skal falle" og novellene. "Snøen" var mitt første møte med ham, og jeg ble veldig fascinert, men nå visste jeg mer hva jeg gikk til, og følte vel at denne ikke helt nådde opp. Jeg tror nok jeg liker novellene hans aller best, at det er det formatet som passer hans verden best.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Snø... var det første jeg leste av Levi Henriksen, og jeg likte den veldig, veldig godt. Jeg likte også Babylon Badlands, men ikke like godt, så jeg er veldig spent på denne. Den ligger og venter på meg på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal bli spennende å høre hva du synes:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Snøen" var mitt første møte med ham, og jeg ble veldig fascinert, men nå visste jeg mer hva jeg gikk til, og følte vel at denne ikke helt nådde opp. Jeg tror nok jeg liker novellene hans aller best, at det er det formatet som passer hans verden best.

Dette er jeg så enig i! Jeg har lest ferdig nå, og jeg likte den, bare ikke like godt som jeg hadde håpet. Den var fin, men ikke fantastisk, om du skjønner. ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har også nettopp lest den ferdig, og er helt enig i det du skriver.
God bok, det er ikke det, men den kommer ikke helt opp mot de andre jeg har lest av ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er den første boken jeg har lest av ham. Jeg synes han har et godt grep om språket og det var også en spenning i boken som gjorde at jeg hadde vanskelig for å legge den fra meg. Handlingen er rørende og menneskene godt beskrevet, jeg så dem for meg alle sammen! Miljøet er fullstendig fremmed for meg, og det var spennende! Jeg skal absolutt lese flere av hans bøker. Vi hadde ham på besøk i "Læseforeningen for quinder" og han sjarmerte oss i senk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg synest han kan sjarmerer leserne på måten han skriver eller formidler stoffet på også. I allefall i boka "Hjem til jul". Så heldige dere var da, som fikk han på besøk.
"Snø vil falle over snø som har falt" synest jeg er en veldig god bok, men det er også "Mannen fra Montana". Her er det bare å ramse de opp.
Jeg skal nok nye flere av bøkene hans etterhvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg skal garantert lese "Snø som vil falle over snø som har falt". Og jeg forsto også på ham at boken om hans foreldre, husker ikke helt i farten hvilken det var, var den han satte mest pris på selv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleser