Denne boka er massiv, kanskje noe tung, men det er også nødvendig. For en fantastisk tanke å tenke at dette kunne skjedd, møtet mellom Nietzsche og Breuer.

Dette er min absolutte favoritt, og det vil jeg tro den kommer til å være i lang tid fremover. Den har endret mitt syn på noen ting, og videre underbygget andre av mine syn på ting. Jeg liker spesielt Nietzsches kommentar om at mennesket elsker å begjære, men elsker ikke det det begjærer.

Enhver eksistensialist bør lese boka, enhver med interesse for sitt eget liv bør lese boka.

"Bli den du er" - Nietzsche

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Yalom skriver misunnelsesverdig godt - drivet er suggerende og ordenes mening biter seg raskt fast. Jeg tror dessuten at romanen også kan være en fin start for de som ikke føler seg klare til å bli kjent med Nietzsches originalverk riktig enda, men som ønsker seg en fengende litterær inngangsport til hans filosofi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveig