En tragi-komisk bok med snev av alvor innimellom morsomhetene. Forfatteren leker seg med ordenes betydning og stemning, setter sammen motsetninger og skaper på denne måten noe nytt. "Det størknede blodet fra tyske fotballpøbler freste så dystert hjemmekoselig på De Anonyme Dødeliges kveldsbål"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg lo mye når jeg leste denne boka! Som du sier er d motsetningene i å ville dø og ikke ha noen mening med livet, mot den reelle følelsen av felleskap som skaper livsglede når alle disse treffes! Jeg tenker at vi mennesker er kompliserte dyr, og denne boka får fram noen av de motsetningene vi er fylt av! -dog kanskje ikke så ekstrme motsetninger slik som i denne boka! Herlig skrevet og en fantastisk godt påkommet ide å skrive bok om! Kreativt!! -sjøl om man ser at dette temaet nok er mer "reelt" i det finske samfunnet enn hos oss. -dette med tanke på innledninga i boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig bok. Det er en litt av en ferd De Anonyme Dødelige var med på. Syns boka var bra skrevet. Jeg flira mange plasser og den skal nok leses seinere også.. =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarte