Jeg kaller den bare "skitboka"!!! Jeg brukte 7 måneder å komme meg gjennom den mens jeg lå på diverse strender i Thailand og Australia! Til slutt ble jeg så fandenivoldsk at jeg MÅTTE avslutte den. Jeg har i ettertid skjønt at dette er en bok du enten elsker eller hater. Jeg HATER den virkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg brukte også halve ferien i Thailand på å irritere meg over denne boka før jeg endelig besluttet å legge den fra meg. Det er så mange ord og ingen handling som driver boka fremover. Jeg kan ikke forstå at Franzen er så vel ansett og angrer på at jeg kjøpte hans nyeste bok til mor til jul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg lest 200 sider, men da var min tålmodighet slutt! Selvom boka er godt skrevet så er jeg ikke så spesielt interessert i side opp og side ned med oppfinnelser, investeringer osv. Og den midtvest-typiske levemåten blir bare en aha-opplevelse. Dette visste jeg da fra før! Nei, jeg må videre, det er så mange bøker som skal leses. Dette har jeg ikke tid til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble faktisk lettet over innlegget ditt. Har kun lest 90 sider og synes det, så langt, er dønn kjedelig. Jeg ser at andre her inne også har strevd med begynnelsen, men påstår at den tar seg opp etterhvert. Har lest "Frihet" som jeg likte veldig godt. Jeg legger den bort for en stund og griper heller til " Wild swans" av Jung Chang. Du har rett, det er bare å gå videre. Utrolig mange, forhåpentligvis gode bøker, ligger på vent

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra å høre at andre er enige med meg. Jeg har Frihet stående i bokhylla og skal lese den med tid og stunder og håper den er veldig god, som du skriver! Han er jo blitt rost opp i skyene og da lurer jeg litt på meg selv og min opplevelse av bøkene hans!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise