Boka forteller den sanne historien til Svetlana og Sasha Ivanovic, ett par som ved hjelp av troen på Gud kom seg ut av rusmisbruk og etterhvert brukte sin kunnskap til å hjelpe andre. Alt begynte som tenåringsopprør og eksperimentering med dop men før de skjønte det var de dypt inne i en verden av rusmisbruk og håpløshet. Det er Svetlana som først får kontakt med Gud og hun skjønner at det er mulig å komme seg ut av det, men hun må få med seg Sasha.

Dette skjer i Jugoslavia mens det er krig så i bakgrunnen får vi også ett lite innblikk i hvordan det var å beholde troen og håpet mens bygningene rundt de ble bombet.

Det blir litt for mye Halleluja-stemning i boka for min del, men det er helt klart en fantastisk historie. Det viser hvor mye man kan utrette så lenge man tror at det er mulig. En veldig god bok som viser hvor fort drømmer og en lys framtid kan forandres til håpløshet og en kamp om å overleve. Og motsatt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage