Jeg prøvde først å lese boka på engelsk, men det ble veldig slitsomt med den gamle språkbruken. Jeg leste så hele boken på norsk, og språket var til tider litt vanskelig der også. Jeg kjente selvsagt til historien før jeg las boken, så jeg har litt vanskelig for å gi boken et terningkast. Det er en flott fortelling med et veldig viktig budskap!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå har jeg lest den på engelsk også :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har brukt mange disse gamle klassikerne til å trene på å lese engelsk. Det tar tid, men når man først blir vant til setningsoppbyggingen og språkbruken, går det meste av engelsk språk lett. Nå synes jeg det er kjempefing å lese det språket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek