Jeg prøvde først å lese boka på engelsk, men det ble veldig slitsomt med den gamle språkbruken. Jeg leste så hele boken på norsk, og språket var til tider litt vanskelig der også. Jeg kjente selvsagt til historien før jeg las boken, så jeg har litt vanskelig for å gi boken et terningkast. Det er en flott fortelling med et veldig viktig budskap!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå har jeg lest den på engelsk også :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har brukt mange disse gamle klassikerne til å trene på å lese engelsk. Det tar tid, men når man først blir vant til setningsoppbyggingen og språkbruken, går det meste av engelsk språk lett. Nå synes jeg det er kjempefing å lese det språket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jostein RøysetMarteEmilie Siljuberg KlevenannelinguaBoktimmyAnne-Stine Ruud HusevågMona HagenMarita LoeHegeKorianderKaren RamsvikEllen E. MartolMarit HåverstadStjernekastBOK2Bjørg L.NorahVibekeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLailaedgeofawordIda CharlotteIngeborg GTonje SivertsenFrøken HildresveinAgnethe Katarina LandreAnne LiseSyntaksfeilHeidi LPirelliTom ChristianMereteKarin BergKristinJohn Erik Bøe LindgrenRositaAkima MontgomeryMarianne