Veldig god avslapningsbok, lett å lese god historie, spennende og morsom. Språket var litt ensformig, men jeg for min del syns det er godt å lese slike bøker innimellom. Har alt begynt på nr 2 ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

så denne i butikken i går.(på norsk, men likevel en god bok er en god bok selv om jeg leser helst på engelsk.) skal kjøpe den i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den på norsk jeg å, men var rett og slett for lat til å legge den inn her, hehe. (Så det med språket var vel kanskje i utgangspunktet ikke forfatteren sin skyld, men jeg skal ikke legge skyld på oversetteren heller da ;))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det er sant. men ting går jo ofte bort i ovcersettelsen av ting. men en god bok er jo en god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor