Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne boken. Den var veldig bra, slik som den første, jeg leste den ut på 3 dager, og alt skolearbeidet ble borte i svingen fordi jeg var så oppslukt i denne boken. Ja, den var veldig bra, men jeg vet ikke helt egentlig om jeg likte det jeg leste. Elelr jo selvfølgelig gjorde jeg det, men jeg synes kanskje at den ble litt lettlest. Æsj, nå vet jeg ikke, jeg prøver å fortelle at denne boken er veldig bra for ungdom under 16 år. Det er en lettest bok for jenter (og gutter) som liker eventyr og selvfølgelig den umoståelige kjærligheten som gjør at alle bøker blir bedre.

Okey, bare les boka! Den var like bra som Rubinrød. Og husk enden er ikke nær, når du er ferdig fordi neste bok kommer ut en eller annen gang til neste år og vi vet alle at det ikke er lenge til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Litt enig med deg..jeg syntes i grunnen 1.boka var grei, den var spesiell, litt morsom, romantisk og så litt spennende innimellom. Men noen favorittbok ble det absolutt ikke. Begynte å lese toeren i vinter en gang, men kom bare til side 50, for det ble så langtekkelig og .. ja, kjedelig. (Førsteboka var forresten utrooolig kjedelig til side 100-150, det skjedde jo ingenting på starten!!). Jeg tror nok denne typen litteratur er litt for, vel, barnslig for meg..dessverre. Har jo SÅ lyst til å lese det, men når jeg bare rister på hodet i forundring eller blir småirritert og har lyst til å slenge meg på telefonen og skrike til forfatteren hvorfor hun skrev så rart og komplisert-streber-aktig....bah, nei...vet ikke jeg. Forsøker en gang til! Kanskje jeg kommer igjennom?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble helt forelsket i disse bøkene med en eneste gang. Den arrogante og litt små-slemme holdningen til Gideion og den søte og litt uskylde Gwendolyn. Synes du/dere bør forsøke en gang til. Og helst at dere kommer dere gjennom den siste boken. Når jeg leste den siste boken både lo jeg og gråt jeg på diverse sider..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er snart ferdig med 2.boken nå og synes det begynner å bedre seg betraktelig. Men dessverre kan vi ikke alle like de samme bøkene...har kjempelyst til å lese sisteboken, vi har den her på biblioteket, så skal definitivt få til det! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.