Dette er en viktig bok, forklarer litt mer hva som skjedde og hva mange tenkte etter 11.september 2001.

Fælt å se hvordan vi vestlige skar alle de andre over samme kam, litt mørk hud, samt skjegg, fy og fy.

Fin oppbygging av boka, da den er en samtale (mer en monolog) mellom en pakistaner som har studert og jobbet i New York i flere år, samt en amerikaner på besøk i Pakistan. Gjennom monologen er det mange tilbakeblikk, og jeg føler jeg lærte litt mer om hva andre tenker både om terrorangrepet i 2001 og andre ting.

Selv om boka var kort, tok det litt tid å lese den. Jeg måtte stadig lese noen setninger om igjen, da jeg måtte tenke og prøve og forstå mye underveis.

Veldig godt skrevet!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Likte den også veldig godt. Har hørt andre kritisere boken fordi den er bygget opp som en monolog og derfor urealistisk (man forventer en svarstemme fra tid til annen...). Men jeg synes nettopp dette virkemiddelet er noe av bokens styrke. Det gjør at oppmerksomheten er rettet mot kjernen i boken - det er ingen eller få forstyrrende elementer. Facinerende og annerledes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi fornemmer jo svarstemmen mellom linjene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli