Synes denne boken var veldig bra. Hadde ikke noen spesielle forhåpninger da jeg begynte å lese, men det var vel litt, mest fordi en venn hadde sagt at den var kjempe bra. Jeg er jo veldig glad i fantasy så det var jo ikke så rart at jeg leste den heller. DEn kom egentlig ut i fjor og det er sikkert veldig mange som har lest den før meg og har sine meninger. Men for min del var denne boken helt topp. Leste den faktisk ut på 3 dager, huff, fikk ikke nok søvn til skolen heller. Som bare betydde 1 ting; jeg var oppslukt av en fantastisk bok som ikke bare handlet om et trekantdrama. En bok som kanskje ikke ser så bra ut, men man skal ikke bestemme hvordan boken er ut i fra coveret. SÅ les denne, og både 2'ern og 3'ern er ikke langt unna.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Da jeg begynte med denne var jeg på overnatting hos en vennine. Og jeg trodde virkelig ikke den var bra dajeg leste forordet. Så feil går det an og ta ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk den til jul og hadde ingen forventninger men nå er det en av favorittene mine :) tror jeg leste den ut på 1 dag jeg xD gler meg til den siste!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble skikkelig positivt overrasket. Denne var jo virkelig bra. Nå sitter jeg her og angrer på at jeg ikke tok med meg bok nr. 2 hjem fra biblioteket...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dette er en veldig søt fantasy-trilogi(om man kan kalle fantasy søtt, da ;)).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLillevi