Det er lenge siden jeg har sett på oversiktene her, ang tall på bokelskere, tall på hvor mange bøker som blir lagt inn , oversikter i det hele tatt. I dag tok jeg meg tid til dette , og jeg må si at dette er jammen flotte greier. Må være den fineste nettsiden , man kan komme inn på . Blir så glad når jeg ser alle nye medlemmer , antall bøker, hvor fin siden er og hvor glade vi er i bøkene i dette landet.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er helt fersk her. Så det tar noe tid før jeg blir kjent med hvordan dette fungerer. HAr dere noe å lære meg om dette så takk..:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må liksom bare prøve seg frem, får man problemer er det mange dyktige folk her inne som forklarer og forteller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg! For meg tok det også litt tid før jeg fikk oversikten over hvor mange funksjoner "bokelskere" virkelig rommer. Etter hvert er jeg bare blitt mer og mer imponert, ikke minst fordi man omtrent ALDRI opplever tekniske problemer med disse sidene. Alt går fort og smertefritt! Personlig klikker jeg nok mest på "din side", "finn bøker" og "diskusjoner". I det siste har jeg også vært mye inne på "bokanbefalinger".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det blir litt mange "bøer selges"-lister, men innimellom kommer det virkelig supre lister, som jeg også bruker i jobbsammenheng. Veldig fint med lister etter temaer, steder, begreper osv, det er folk alltid ute etter!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg bruker "listene" aktivt og synes de er svært nyttige. Der har jeg blitt kjent med flere forfattere som jeg aldri har hørt om, og som nå har blitt favoritter. Listene er også en god måte å finne ut hva som beveger seg/skjer i markedet. Jeg både bruker listene og titter innom forumet regelmessig. Nesten hver dag kan man si. Dette nettstedet er avhengighetsskapende og helt fantastisk ^..^

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R