Litt tynn begrunnelse for en så krass konklusjon:)? Hva er din begrunnelse?

Har ikke lest boka, men ble nysgjerrig og søkte litt. Ser at den har fått mye oppmerksomhet i Sverige og også er satt opp på scenen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Forestillingen med samme navn var noe helt annet. Jeg kjøpte faktisk boken etter jeg sett den. Men boken er ikke mer morsom enn en vanlig krim. Den inneholder kun gamle krøniker og blogginnlegg, og dem går mest på om det samme hele tiden. Trur kanskje at man skal være mor, eller i det minste kvinne, for å kjenne seg igjen og få litt ut av det. Jeg synes Skäringer er en morsom komiker og en god skuespiller, men ikke mye til forfatter. Nå da?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bra;) Da ble det litt mer forståelig for meg. Takk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl