Ei helt grei bok som holdt på oppmerksomheten hele veien. Lettlest og underholdende, men jeg vil ikke kalle den en komedie som den har blitt annonsert som flere steder. Er heller ikke enig i at denne bør nomineres til ungdommens kritikerpris ettersom denne nok passer best for voksne damer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig i at det er ei "grei" bok som på en side har morsomme sekvenser, men som så absolutt ikke er en komedie. Det som gjør at den sitter fast hos meg er dette andre; det bitre, triste, halvt uforståtte som jeg hele tida vil forsøke å forstå mer av. Absolutt leseverdig ... Usikker på om jeg likte slutten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Korleis skal vi tolke slutten? Synest det virkar litt rart at fergemannskapet ser etter ho.. Er det fantasi? Dør ho?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som jeg skulle sagt det selv... Jeg følge meg litt "snytt" på slutten, men underveis var det en underfundig og snedig lesing. Morsom uten å være komedie, dette var jo egentlig trist, men måten jeg personen stadig bryter sosiale regler og de konsekvenser det får for henne, og måten hun reflekterer og irriterer seg over andres adferd er så absolutt til ettertanke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen