En meget god bok av Jo Nesbø. Veldig spennende bok som setter hjernen i en sånn tenkeprosess. Elsker skrivemåten, og hvor fornuftig og smart han skriver. Har hittil bare lest to bøker av Jo Nesbø - Flaggermus mannen og denne. Og begge anbefales på det varmeste. Harry Hole er noe for seg selv, samtidig som de andre karakterene i boken. Er klar for å gå løs på bok nr.3 :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Rødstrupe er egentlig bok nummer tre i serien. Du hoppet over Kakerlakkene. Av alle bøkene synes jeg den er den dårligste, så du har vel egentlig ikke gått glipp av veldig mye. Bortsett fra kanskje litt kjøtt på beinet i forhold til personen Harry Hole.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ah, det er det ja! Uff da, det var ikke bra. Vel, vis den er dårlig så har jeg vel ikke gått glipp av noe spesielt som du sier. Da blir det vel å gå løs på bok nr.4 da, i stedet :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorgenfri er til gjengjeld en av de beste, så der har du noe å glede deg til.

Rekkefølgen er forøvrig som følger: Flaggermusmannen, Kakerlakkene, Rødstrupe, Sorgenfri, Marekors, Frelseren, Snømannen, Panserhjerte, Gjenferd...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å så fint, takk for hjelpen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig. Kos deg med bøkene. Du har mye å se frem til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa