Man skal kanskje ikke dømme en bok før den er ferdiglest, men etter 250 sider tillater jeg meg å tenke at jeg bør føle noe annet enn en dyp og intens kjedsomhet. Eller?

Hva fascinerer deg ved denne historien? Eller er du som meg ikke særlig fascinert? Er veldig interessert i å høre hva dere andre synes om denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg sliter meg gjennom Boktyven. Kommet til s. 357, 540 totalt. Gleder meg til å bli ferdig. Skal diskutere den i lesesirkel, blir spennende å høre hva de andre synes. Det er kjedelig å lese bøker som ikke fenger, men må lese ferdig kjenner jeg;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja da hadde jeg ihvertfall ikke hatt hjerte til å gi meg, med lesesirkel og alt. :) Men det er jo under 200 sider igjen, det går fort!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må jo bare holde ut. Vil lese en feelgood bok neste gang, men hva?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånn - endelig ferdig! Jeg kommer nok aldri til å lese en bok av Stephen King igjen... Paret det handler om (Ralph og Lois) er to sjarmerende gamle mennesker, men jeg fikk ingen verdens ting ut av denne boka. Annet enn kjedsomhet og evnen til å sovne på under et minutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Carine OlsrødTone HSynnøve H Hoeltove NessHarald KMadameAnjaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBabynemiWencheDolly DuckAtmanØystein LDaffy EnglundStine ImingenTorill Elisabeth RevheimLibraritas vMagnus FinnsetGitte Furusethingar hRandiALailaLesevimsaTom-Erik FallaRonnyAjiniakraØyvind BjørnerudRufsetufsaLiselillianerKarin BergMerethe SolstadCtinaSaraLasse SteinnesRisRosOgKlagingBjørg L.JoannIdaDiddi