Må si meg enig med deg i alt. Mansfield Park er nok den av bøkene som har hatt de dårligste filmatiseringene. Jeg vet ikke helt hva de gjør feil, for det er gode manus, og gode skuespillere, men de gir ikke den samme følelsen som boken gjør.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg føler at dei framstillar Fanny heilt feil! I 1999-versjonen er ho alt for lik Jane Austen sjølv, i det at ho skriv bøker og er veldig "rappkjefta" (positivt meint, altså). Sjølv om det er ein grei nok karakter i seg sjølv, er det ikkje Fanny som framstillas der. 2007-versjonen blir berre heilt feil fordi ho som spelar Fanny også har spilt prostituert i ein eller anna serie, og assosiasjonane blir heilt feil, i tillegg til at her også føler eg at Fanny absolutt ikkje kjem godt nok fram. Ho er liksom meir beskjeden og uskuldig i boka, synst eg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla