Ja! Eg har sett Lilja 4-ever og tenkte nøyaktig det same, og det er også hovudårsaken til at eg ikkje har lese boka før no. Boka kom vel like etter filmen. Eg hugsar at eg tenkte "hermegås". Eg fann boka i hylla til svigermor no i jula og tenkte det var på tide. Må nesten lese ho før eg dømmer ho. Og det er eg glad eg gjorde.

Utgangspunktet er det same, men eg synest filmen var enda meir grusom. Og ikkje berre fordi det var visuelt. Dei som har sett filmen skjønar nok kva eg meinar. (Eg vil ikkje røpe kva som skjer i Lilja 4-ever, for dei som kanskje vil sjå den.) Men boka er absolutt verd å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer Smedaas