Denne boken var en stor skuffelse for meg, med tanke på at jeg leste Nattsøsteren rett før. Orkestergraven er, for meg, mer en plankekjøring uten særlig innhold. Jeg får inntrykket av at Lindell har vært under et tidspress fra forlaget sitt. Denne boken kunne blitt så utrolig mye mer, men endte opp med å bli et lavmål for Lindell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Gled dere til den nye, Sukkerdøden, der er Lindell tilbake i STORSLAG - fantastisk spennende! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK. Jeg har vel lest alle av Lindell, bortsett fra "Sukkerdøden". Enig i at Orkestergraven var tam i forhold til endel av andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ut som en lettvekter i forhold til de du har lest det siste året hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg leste den som bok nr. 4 i sommer, ettter; "Panser hjerte", "Det tapte symbol" og "Madrugada". Kanskje litt dårlig å sammenligne boka med Dan Brown og Jo Nesbø, men "Madrugada" av Jan Mehlum, slo de alle sammen etter min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er vel egentlig litt enig her, liker Unni Lindell veldig godt, og har alle krimbøkene hennes i bokhylla. Denne boka var ganske tam, med tanke på hvor bra de andre bøkene hennes er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

NorahSimen "Boktimmy" IngemundsenÅsmund ÅdnøySverre HoemAnhlilRisRosOgKlagingDun AenghusTorill Elisabeth RevheimPrunellaAnneWangRagnhildgretemorkjell kLeseaaseAjiniakraNina BallerinaHildaingar hKorianderBerit RAtmanAud- HelenHarald KHeidi LBenedicteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethmoiraOda Marie HWenche VargasSynnøve H HoelEmilie GeistTom-Erik FallasiljehusmorLesevimsaMaren Hjelle AuneGunn DuaasDolly Duckanniken sandvikCathrine Marie Hansen