Dette er første gang jeg leser noveller/ essays av John Irving. Man kan helt klart "se" den gode fortelleren som John Irving er, men for meg er han best med de store romanene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Den første fortellingen i denne boka er om hvorfor, og hvorledes han ble forfatter. Jeg synest det var en artig og god fortelling med underfundig humor. Et par av de andre var det også kvalitet over.
Den siste fortellingen er om Charles Dickens, der Irving skriver litt om hans liv og om romanene hans. Det er jo litt morsomt da, nå som jeg er med på samlesing av Dickens verker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli