En humoristisk, trist bok. Fantastisk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En liten perle. Rar og trist og morsom. Nå leste jeg nettopp at den skulle oversettes, tror den skulle ut i Storbritannia, men husker ikke helt sikkert. Artig i hvert fall at denne lille, rare boka spres.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig i at dette er en god bok med mye særpreg, og det er så kult å se at unge forfattere klarer å skille seg fra faunaen! Forlag i 6 land har kjøpt rettighetene til å gi ut boka: USA, Sverige, Danmark, Spania, Tyskland og Portugal(!). Ikke verst for en debutant for knapt har rundet 30 år, gleder meg til neste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasStian B. HopeTanteMamieAnne Berit GrønbechNinaMads Leonard HolvikGjermund HaugeBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. Martol