Morsom, spennende og velskrevet, med et person- og apegalleri som imponerer. Jeg lot meg fullstendig sjarmere og underholde, og vil tro at alle som liker dyr lar seg rive med slik jeg gjorde. Herlig når noe så lettbent og lettlest allikevel er gripende, informativt med substans og tyngde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er litt usikker på hva slags bok dette er. Er det en ren underholdningsbok så er den vel grei nok, men ikke mer enn det. Selve handlingen er ok, men innimellom så legger hun inn små historier som ikke hører hjemme eller bidrar til selve plottet.

Er det en bok med moral så faller den gjennom for min del, det virker som hun har tatt med "apehuset" for å få språklaben til å fremstå som bedre enn den er. Det blir gjort ett stort poeng ut av at apene får hamburgere og søppelmat som ikke er bra for dem i "Apehuset" mens på språklaben blir de tatt godt vare på og alt er tilpasset. Å gi apene kaffe og sukker, som de gjør på språklaben, er visst helt greit.

Sikkert småting, men det var hele tiden ting som ikke hang på greip. Det er tydelig at forfatteren er imot at aper brukes til underholdning eller uverdige dyreforsøk, men det virker som hun er farget av synet til de som jobber på Great Ape Trust. Hadde nok gjort seg om hun pratet med noen på andre siden i denne saken, ihvertfall folk som var uavhengige av Great Ape Trust.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg