Spennende, ser bra ut. Har erfaring med at boken er som oftest mye bedre enn filmen. Men hvem vet, en kan jo bli overrasket også ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tror det blir vanskelig å lage en film som lever opp til boka, synes det som gjør den så bra er Katniss sine tanker og refleksjoner! Men gleder meg likevel masse til den kommer på kino:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg også er spent på hvordan de får frem tankene og følelsene til Katniss, siden hun sjuler dem så mye av tiden. Foreksempel forholdet til Peeta, hvordan skal de få frem hva som er "ekte" og ikke?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det er det som ofte gjør filmatiseringer av bøker så skuffende.. Filmen kan egentlig være veldig bra med gode skuespillere og manus, men det blir aldri helt det samme fordi det rett og slett er umulig å gå like dypt inn i tankene og følelsene til karakterene (som man gjerne har blitt veldig glad i og "godt kjent med"). Men det hender jo at filmen er like god eller enda bedre enn boka, så vi krysser fingrene for det:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jepp det gjør jeg også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth