Hovland skuffar aldri! Han har sin eigen stil og held seg til den. Språket synes eg er godt og variert. Han seier det som det er - ikkje noko forsøk på å sminke på noko her nei. Det er det som er aller best ved denne forfattaren!

Løp og kjøp, eller lån....

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ikke noe forsøk på sminking, nei - og likevel så mye usagt mellom linjene! Jeg synes faktisk han er enda mer rett på sak i denne boka enn i dem jeg har lest før. Men språket og ordkunsten er den samme som før - bare det å la et "bygdedyr" løpe over vegen foran bilen er jo ubetalelig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det har du rett i! Eg likte boka, den hadde spenning og flust av gode uttrykk.
Eg opplevde forteljarstemma nesten litt sær, med alle kvinnehistoriene og - alkohol var verkeleg med på det meste.
Forstod ikkje heilt det med dei to brørne som berre eksisterte på bildet( skulle gjerne visst meir om dei, eller er det noko eg ikkje har forstått??). Det var også rart med namna på dei to brørne som faktisk var der: "bror min" og "Nummer tre" som var advokat. Han ser ikkje ut til å ha høge tankar om advokatar, akkurat..

Men advokatar har det jo med å smørje tjukt på når det gagnar saka deira.

Kan gjerne lese meir av Hovland.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

ufattelig at dette er mitt første møte med denne forfatteren. Fantastisk å vite at jeg har mange tidligere utgivelser å gå tilbake til. Herlig språk og formuleringer. Underfundig og forsiktig og mye usakt. Dette likte jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig glad i Hovlands bøker, men denne boken manglet for meg den lille ekstra snerten som har fascinert meg tidligere. Men språket er godt og humoren absolutt tilstede og den har som du sier dette litt underfundige ved seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti