Jeg likte den! Begynnelsen var rar. Men kom etterhvert inn i den grå, merkelige stemningen, som stod så i stil med været utenfor... Mellom liv og død... Svar som ble nøstet opp, litt etter litt.

Noen ting ble ikke helt klart, men det var kanskje heller ikke meningen.

Men lurer på en ting, jeg husker ikke hvem bandet "Dirty fingers" var? De har jo en ganske sentral plass i den første delen av Bisettelsen. Men jeg klarer ikke ta igjen hvordan de kom inn i bildet, de må jo ha spilt en stor rolle i Kims liv, siden han møter dem igjen på veien over til den andre siden?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har du lest Beatles og Bly? Jeg repeterte dem før jeg skulle lese Bisettelsen, og det var nok lurt. Kim har jo levd et innholdsrikt liv før han takker for seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg leste dem rett etter hverandre, og Beatles og Bly har jeg lest før. Klarer bare ikke ta igjen Dirty Fingers! Var det bandet som Snafus fikk låne instrumentene av den gangen? Tror egentlig ikke det, for det virker jo som de er fra Sortland. Jaja, er nå egentlig ikke så viktig, syns uansett bøkene er helt fantastiske (som omtrent det meste av Lars Saabye Christensen). Henger meg kanskje bare litt opp i detaljer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det bandet Kim og kameratene skulle starte, fikk navnet Snafus - etter at Kim hadde foreslått Dirty Fingers og blitt nedstemt. (Det ble jo ikke noe særlig ut av Snafus heller).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ok, fordelen med internett er blant annet at noen alltid har tenkt det du tenker før, og noen har alltid spurt det spørsmålet du lurer på. Og det som kom frem fra mitt google-søk : "Dirty fingers beatles", var at det var det første forslaget Kim hadde til band-navn tilThe Snafus. Og da skal visst dette symbolisere gjengen. men den i Dirty fingers som dør, er jo vokalisten, og rett nok var jo Kim vokalist i Snafus, men faren til Dirty fingers-vokalisten var jo frisør...får det ikke helt til å henge sammen....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Se der kom du meg i forkjøpet, gitt! Jeg synes forsåvidt det er en god del som ikke henger helt sammen i Bisettelsen, så du får bare ta det på strak arm sammen med alt det andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleser