Slike bøker som dette er det beste jeg vet. Her beskrives kjærlighet under harde kår, ikke minst på grunn av avstander og vær som holder mennesker fra hverandre. Disse møtene er noe man kan drømme om i lange tider og gi varme i en kald lang vinter. Men også mye alkoholmisbruk. Er midt i boka og helt overveldet av språket, må lese høyt for meg sjøl innimellom.Har aldri tenkt på snø som "Englenes sorg". Da må det bety at englene har mye glede nå, for vi har ikke fått snø enda.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, det at han beskriver snø som englenes sorg, viser hvordan Jon Kalman Stefansson allerede i tittelen på boken bruker usedvanlig vakre bilder. Dette er gjennomgående i hele boken. Han har også en helt særegen, medrivende måte å skrive på, som gjorde at jeg nesten ikke klarte å legge boken fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Venter med lengsel på tredje bok siden den andre sluttet så dramatisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg lest ferdig, skulle ønske den ikke tok slutt.Her er alle de store tingene i livet representert, kjærligheten ikke minst. Og naturkrefter som truer og nesten ikke er til å være ute i. Og døden, som man må forholde seg til slik været vil. Og denne lengselen som "gutten" oppdager, etter mennesker han han føler trygghet og glede hos, måtte han komme tilbake dit. Og alt det usagte mellom mann og kvinne. Jeg er helt overveldet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine Sundal