Synes denne boka blir for uvirkelig, 1. boka var ''Yess!!'' og den 2. også. Nå legger jeg hodet mitt i armene mine i fortvilelse..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Vil anbefale alle Twilight fans til å lese Alle sjelers natt av Deborah Harkness. I mine øyne en mer moden og sofistikert utgave av Twilight. Det er første boka i en planlagt triologi og den skal også filmatiseres. Hadde vært artig å høre hva dere synes om den. Litt treg start men det tar seg bra opp etterhvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte alle bøkene, jeg. Men jeg har en forferdelig vane å bli veldig glad i karakterene i boka! Jeg elsker Alice, og trodde virkelig jeg skulle grine meg i hjel når hun dro, og var pur av lykke når hun kom tilbake, og at ingen døde. Jeg trodde hjerte skulle briste når Edward dro i bok nr. to. Jeg liker ikke oppførselen til Jacob! Men ja, jeg skulle virkelig håpe hun kom med fler bøker. Og Midnight Sun som hun stoppet å skrive på fordi det lekket ut på nettet! Jeg håper virkelig hun vil skrive ferdig den, for som jeg har sagt på et annet sitat, jeg liker å lese historien fra forskjellige sider! jeg skulle ønske jeg kunne lese Breaking Dawn fra Edward sin kant. Men men.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg ikke likte med denne boka var de lettvinte sluttene. Hvor beleilig var det ikke at Renesmee bare ville slutte å vokse en dag, sånn uten videre? Eller at Jacob ble "imprinted" på Renesmee, slik han slapp å være ulykkelig forelsket i Bella. Mulig jeg høres litt kynisk ut, men jeg liker ikke lykkelige slutter for enhver pris.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke sant? Alle problene og spenningen som bygget seg opp bare falt i grus i et stort antiklimaks, slik jeg opplevde det. Jeg hadde forventet meg en episk vampyr-fight, men istedenfor kom Alice og fikset alt med en liten historie. En irriterende dårlig slutt på Twilightsagaen mener jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nok ikke enig med deg der, jeg elsker alle bøkene og har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lest dem.. Jeg syns nok at 1'ern er den "dårligste" boka. Språket kunne vært bedre,syns jeg da. Og jeg går å håper innerst inne at Meyer skriver flere bøker om Bella og co..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg håper hun fullfører Midnight Sun, det hadde vært interessant/fascinerende å lese første boken sett fra Edwards øyne :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det skal være uvirkelig, det er fantasy.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ha ha, nå måtte jeg humre litt her, men ellers så er jeg enig med Marit. Dette er den svakeste boka i sagaen, i mine øyne :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry, men her kan jeg ikke være enig :P I mine øyne er dette en av de beste...2'ern derimot kunne vært bedre.. Men heldigvis trenger man ikke like det samme, da hadde det vært et fryktelig kjedelig forum dette :P hehe

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30