Utrolig spennende og realistisk!

Veldig bra bok om Norges engasjement i oljeutvinning i utlandet, hvordan vi ønsker å fremstå som bidragsytere som hjelper andre, men når det kommer til stykket prioriterer personlig vinning og suksess. Utrolig realistisk og godt skrevet.

Intens og spennende hele tiden, god driv, flotte hovedpersoner, mange drap, kynisme, egoisme, omsorg for de svake, teknisk utvikling, norske milliardærer, aksjeopsjoner i millionklassen. Alle ingredienser for å gjøre en bok spennende og bra. Og bra er den!

Anbefales til alle som liker spenning og driv, som liker krim og thrillere, som liker intensitet og høy puls, og avslutter lesinga med åpen munn og kraftig hjertebank!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Saa sant som det er sagt, at norske selskaper skal vaere saa mye bedre enn det jeg har sett av de store internasjonale selskapene (Jobber i bransjen selv) tror jeg ikke saa mye paa nei. eget realistisk og godt skrevet. Likte boka meget godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg