Den kjedeligste vampyrboken jeg har lest til nå. Jeg klarte ikke å sympatisere med hovedpersonen eller la meg fenge av historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Enig. Synes TV serien er mye bedre og det er veldig sjeldent! Svakt språk, dårlig oppbygget historie og en veldig lite sympatisk hovedperson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og de første bøkene virker nesten som kvalitet i forhold til de nyere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var jammen en skikkelig kjedelig bok. Som flere her nevner er det en latterlig hovedperson, hun har allerede alt hun skal ønsker seg, men etterhvert likevel ha mer.. Dette vekker ikke spesielt mye sympati hos meg hvertfall.. Det er også flere ting i boka som ikke gir noe særlig mening. Nei, nå gleder jeg meg til å lese noe annet, men er jo artig å ha lest den hvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes tv-serien er bedre enn bøkene. Det sier liksom litt... Dette er IKKE noe man MÅ lese før man dør, for å si det slik. Dårlig skildring, kjedelige hovedpersoner og dødt plott. Nei takk, L.J. Smith. Not my cup of tea. Sikkert greit for fjortisser som nylig har blitt bitt av vampyrbuggen, da : p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ikke den var så verst jeg. Den er ikke like fengende som twilight bøkene og true blood bøkene, men allikevel var det lett og grei underholdning. Er forsåvidt enig i at Elena ikke er en hovedperson man får sympati med, sutrete, arrogant osv. Men jeg tenkte jeg skulle prøve meg på bok nr 2 også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, men andre boken va litt bedre. Det va så rart å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He,he..klikket på linken for jeg trodde det gjaldt The Awakening av Kate Chopin publisert i 1899, forut for sin tid..og meget interessant lesing. (Men Vampyrdebatten skal jeg ikke blande meg inn i...Kate Chopin skrev nok ikke akkurat om det)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest de første 4 bøkene i serien og sett de 14 episodene som har kommet ut. Man kan nesten ikke sammenligne tv-serien med bøkene. Det blir litt sånn som True blood sesong 2. Kun enkelte småting går igjen. Likte bøkene ganske godt, måtte lese videre hele tiden for å se hva som kom. Det som drar bøkene ned for meg er at jeg kan ikke fordra Elena, som er den kvinnelige "hovedrollen". Makan til sutrete, overfladisk og idiotisk jente. Hun ble bedre utover bøkene, men i bok 1 og 2 er hun ikke akkurat min type "heltinne". (Det som er litt artig er at bøkene kom ut i 1991, legg merke til mangelen av f.eks mob. tlf. Når de er kommet bort fra hverandre er det ingenting å hjelpe seg med for å komme i kontakt igjen. Sammenlignet med tv-serien som nå går)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre at hun blir mindre sutre Jeg har akkurat begynt å lese første bok (etter å sett alle episodene av tv-serien; den tar seg virkelig opp i 2. del av sesong 1) og ble slått av hvor overdrevent ekkel Elena er :S

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var spesielt Elena som irriterte meg, og da gadd jeg ikke lese videre. Det er godt hun blir bedre, men tviler på at jeg kommer til å lese videre i denne (det er jo så mange andre bøker man vil lese:-)). I tillegg er jeg ikke så glad i bøker som slutter med en cliffhanger, føler meg nesten litt lurt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest bøkene men hadde samme reaksjon på tv-serien. Greide ikke å engasjere meg, platt og kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett de to første episodene, og syntes ikke de var noe særlig jeg heller. Søsteren min har sett videre på serien og sier den har tatt seg opp utover, men jeg har ikke greid å stable sammen den helt store interessen for å se videre enda. Bruker heller tiden på andre serier og bøker enn så lenge :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett alle ( 9-10 tror jeg) som hittil er sendt og synes ikke det ble så mye bedre utover heller - jeg gjør som deg bruker tiden på noe annet - kelley armstrong feks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm, jeg som gleda meg til å lese disse bøkene. Kanskje det er best å bare hoppe over noen vampyrserier ;) Har sett noen av episodene som er basert på disse bøkene og de var helt ok, kanskje det har blitt bedre på tv enn i bokform?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

¨Du burde lese dem, for de alle er bra bortsett fra bok 1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så de to første episodene av tv-serien og jeg synes den virket noe bedre enn boken. Det kan jo være at du liker de selv om jeg ikke gjorde det. Nå er jeg i gang med bok nummer fem om Sookie Stackhouse og det er mye gøyere:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli