Dette er mitt andre møte med Gaiman (første boka jeg leste av ham var Neverwhere, som jeg virkelig likte!), og jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om denne boka. På den ene siden leste jeg meg gjennom de over 600 sidene på noen dager, og må jo innrømme at jeg ble temmelig revet med. Persongalleriet og handlingen var ikke genial, men klarte å holde på oppmerksomheten min.

Gaiman kan absolutt kunsten å skrive, og noen setninger blir jeg bare sittenede og lese om og om igjen fordi de er så poetiske. Når det er sagt var det utilgivelig mange skrivefeil, noe som rett og slett trekker ned min opplevelse av boka. En 4'er under tvil, og jeg vil absolutt prøve meg på flere av Gaiman sine bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg leste akkurat denne boka om igjen, og fant ingen skrivefeil. Jeg synes også den er både bedre og mer original enn Neverwhere, men det er nå min personlige mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må si meg enig. Synes kanskje Neverwhere er hans dårligste. En grei bok, men den blekner litt ved siden av resten av samlingen hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes American Gods var fantastisk. Mørkere enn Anansi Boys, men med den vanlige Gaiman-driven over historien. Synes det er noe lekende og deilig upretensiøst over hele greia.

Må si meg enig med Maren og anbefale Good Omens.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan heller ikke huske noen skrivefeil. Noen eksempler?

Men jo, Gaiman er kjempeflink selv om jeg ikke synes American Gods er hans beste. Anbefaler Anansi Boys eller Good Omens (skrevet sammen med Terry Pratchett)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synd det var skrivefeil i ditt eksemplar, kan ikke huske noe slikt i den jeg har. Men nå er det noen år siden jeg leste den også. Gaiman pleier å skrive godt og spennende for både voksne og barn :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Monica CarlsenGodemineVeronicaKAnneWangGunn DuaasJune PlutonikaTatiana WesserlingelmelillianerAgnete M. HafskjoldIngeborg GEirik RøkkumFru GranMcHempettAnniken RøilMaria Festli EriksenAnjaEmil ChristiansenBjørn SturødKristin_Thomas Røst StenerudChrissieJane Foss HaugenTanteMamieLene AndresenPia Lise SelnesDolly DuckLibraritas vHildBirkaLeseaaseNeraIngunn SGro Anita MyrvangLailaAmanda AMerethe SolstadRandiCathrine Marie HansenReadninggirl20