Jeg ble veldig overasket da jeg leste denne boken, fordi den fenget meg på en måte som gjorde at det ble vanskelig å legge den i fra seg. Tidligere har jeg lest Pan og, noe som var mye tyngre å komme igjennom, muligens fordi jeg var 13-14 år.. Nå holder jeg på meg Victoria og jeg begynner å forstå hvorfor Hamsun var en stor forfatter!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå er siste side lest i denne fantastisk flotte romanen og det er litt trist for jeg skulle så gjerne hatt Markens Grøde liggende på nattbordet mitt med uleste sider i lang tid fremover.
Isak blir man utrolig glad i og man imponeres over hans arbeid i skogen, på jorder og med bryting av stein for å bygge seg opp en gård.

Boken er lettlest, men har så mye dybde og så mange lag at man godt kan skjønne at den fremdeles er populær og leses av mange.
Det er skrive så mye om boken at all analyse bare vil være å gjenngi andres ord, dessuten er jeg nesten litt fattig for ord etter å ha avsluttet dette verket. Jeg kan si at dette ble en av mine favorittbøker og jeg gleder meg allerede til å lese den på nytt igjen en gang i fremtiden.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa