En stor underholdningsroman. Her finner vi masse av de ønskede ingrediensene: -en gammel herregård på landet -et skummelt tjern -en ”mystisk” omstreiferfamilie -sosiale motsetninger -mysterier fra fortida som kaster sin skygge over nåtida -nybyggerliv på prærien i et uendelig landskap -naboskap med indianere -kjærlighet ispedd litt sjalusi -brå død -kidnapping og påfølgende flukt -følelseskalde formødre med vonde opplevelser bak seg -trekanthistorie: to søstre/én gutt -en rampete fetter som forsvinner sporløst -en deprimert søster som hjemsøkes av en rystende opplevelse i barndommen -spenning som gjør boka til en pageturner -en løsning som ligger innenfor det sannsynlige

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Du store!! Jeg tror jeg løper og kjøper...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, gjør de - les boka! Det er kanskje ikke så høyverdig litteratur, men veldig underholdende.

Personlig synes jeg Katherine Webb skriver bedre enn f. eks. Kate Morton og Cecilia Samartin. Eller hva synes dere andre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes i alle fall ikke at hun står noe tilbake for de to andre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig god bok, og Webb kan bli en av mine nye yndlingsforfattere. Men jeg liker nok Kate Morton bedre enn så lenge :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sitter med Mortons "En svunnen tid" foran meg. Er snart klar til å begynne på den. Når jeg også har fått lest den nyeste boka til Webb, skal jeg ta opp spørsmålet til ny vurdering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bestilt den nye boka til Katherine Webb. Skal lese den jeg også før jeg er bombastisk i uttalelsene. Jeg har lest alle Kate Mortons bøker fra før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også lest alle Kate Mortons bøker, synes de varierer mye i kvalitet. Slik er det vel kanskje med de fleste forfatterer.... Gleder meg i alle fall til å lese Webbs neste roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette minnet meg veldig om Kate Morton ja, og anglofil som jeg er, så falt også dette i smak! Mulig det er fordi jeg har lest mer av henne og at jeg oppdaget henne først, men Morton er min favoritt av disse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har denne boka liggende og gleder meg veldig til å lese den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når du har lest den, må du fortelle meg hvilken av disse forfatterne du liker best: Kate Morton Cecilia Samartin Katherine Webb

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I forhold til K.Morton synes jeg Katherine Webb har en bedre skrivestil, og den er ikke så skolert. Gleder meg til hennes neste roman!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka var en helt grei pageturner, men synes første halvdel av boka var dårlig, litt for detaljert uten at noe særlig skjedde. Men den var uansett skrevet på en sånn måte at en fikk hele tiden lyst til å lese videre. Hva gjelder å sammenlikne med forfatterne Kate Morton og Cecilia Samartin synes jeg de skriver noenlunde i samme stil og liknende tema, så det blir litt vanskelig å si om jeg likte Katherine Webb bedre. Kan bare si at de skriver sånn midt på treet greie og lettleste underhodlningsromaner alle tre!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne MidtsundCathrine Marie HansenLesevimsaAgnete M. HafskjoldAnne-Stine Ruud HusevågLilleviFru GranTheaAkima MontgomeryNorahBookiacBjørg L.Jarmo LarsenDemeterRisRosOgKlagingHarald KEileen BørresenLars Johann MiljeLailaTorill Elisabeth RevheimHilde H HelsethTanteMamieReadninggirl20Rolf IngemundsenRufsetufsaRandiMonica CarlsenInger-LiseMonaiStine_JMari Nordø LommelunAnneWangLisbeth Kingsrud KvistenOdd HebækConnieHarald AndersenKathinka HoldenLena Risvik PaulsenCtinaThomas Kihlman