Hvorfor stiller du dette spørsmålet....?....som har vært debattert i detalj i andre tråder...? Noen av årsakene til å starte ny tråd: 1) Teksten på siden der man starter ny tråd - overskriften innbyr til å skrive hva man mener om boka når man har lagt den til. (Jada, det står at det starter en ny diskusjon OGSÅ, men det er ikke overskriften.)

2) Man har lyst til å skrive noe om boka man har lest - men har kanskje ikke lyst til å lese hva alle andre mener av den grunn.

3) Man har ikke lyst til å legge sin negative tekst inn i en begeistret tråd. Eller omvendt.

4) Man har ikke lyst til å legge sin personlige, ferske, kanskje begeistrede mening inn i en laaaang tråd med masse avsporinger og side-diskusjoner, der den ikke passer inn.

5) Man har ikke lyst til å legge inn sin personlige, selvsagt meget velskrevne og treffende analyse av boka, den som sikkert MANGE vil lese og kommentere, inn i en død gammel tråd fra i mars...

og så videre.... Det finnes mange tråder på dette også, så søk i vei!!!

For øvrig - enig i at Nesbø er en mester på driv og spenning, bare synd han blir så fryktelig makaber i blant...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R