Boken vi har ventet på! Keltisk og germansk lovverk behandlet kvinner langt bedre enn romerretten gjorde. Hvorfor er det da romerne som huskes som "siviliserte"? Det var romerne som korsfestet folk...

En fin og oversiktlig tilbakevisning av at romerne var kulturelt overlegne. De var dyktige militært, men skal man rose noen for at de dermed lykkes i å undertvinge andre?

Oversetteren når dessverre ikke helt opp til bokens standard. Det tar seg ILLE ut når det på side 79 står om "mais for hele det kommende året". Mais i romertiden? Mais kom først til Europa etter Columbus!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.