Ah! Dette var herlig, selv for en ikke-spiller. Spenning med dybde. Passer for gamere, fantasylesere og/eller 80-tallentusiaster. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ser det er en stund siden du har lest den. Jeg fikk den anbefalt selv for en stund siden. Jeg er født på åttitallet, men husker en del av det det som skrives og kjenner meg også igjen i den nerden-biten, samt at jeg har mange venner som spiller en del. Jeg har anbefalt den videre til flere av mine "gaming venner" :P

Jeg likte den og er spent på om de faktisk lager en film av den. Jeg vet rettighetene er solgt. Og vi må jo ikke glemme "Fanboys" from 2009:) Morsom den også. Det hadde vært spennende å sett denne boken utfolde seg.

Kjapp bok å lese, OG egentlig en bok som kan egne seg for alle aldre, men jeg synes det er viktig som du sier at man må ha noen av interessene på plass. Ellers faller man nok fra kjapt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

John LarsenBjørn Erik Strand-HanssenEngelinSiv ÅrdalIngeborg GBenteGVJulie StensethMarie ØstvoldAkima MontgomerymoiraritaolineAnne-Stine Ruud HusevågTrond ØvergårdMalinBentInger Johanne SæterbakkWencheAnniken LPerSpelemannToveOleFrisk NordvestLene AndresenSilje BorvikIdaellinoronilleBeathe SolbergFrode Øglænd  MalminKay Nilsentove NessLesevimsaConnieTonje-Elisabeth StørkersenRisRosOgKlagingJane Foss HaugenBertyInger-LiseTorill Elisabeth RevheimBobbie Foth