Denne boka er god! Jeg synstes den starter litt trått, men den kommer seg fort når man kommer inn i historien og skjønner mer omstendighetene rundt det som skjer. Den er utrolig bra skildret fra et barn sitt ståsted, og man må stoppe opp å tenke på enkelte plasser...pga man ikke selv har sett verden på den måten som den lille gutten på 5 år har, og det han tenker og sier er så rett..

Jeg syns synd på den lille gutten som må møte en helt ny, skremmende verden. Det kan ikke være lett. Og spesielt når tålmodigheten renner ut for de voksne som ikke klarer å sette seg inn i han sin situasjon..

Jeg vil anbefale boka til de som vil se verden fra et annet ståsted.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

helt enig :) jeg syns det er veldig bra skildret hvordan han ser ting, spesielt ting han ser på som lek, men som er helt vanlige ting fra vårt ståsted.. anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa