Denne boka er ikke lettlest, selv om den er tynn. Man må være innstilt på å pløye gjennom noen detaljer om hjernens anatomi og fysiologi, men til gjengjeld finner jeg forklaringer og beskrivelser jeg aldri har funnet andre steder. Midt i boka beskriver jeg denne som ei bok for oss som er i overkant interessert i hjernen og dens prosesser og hjernetrening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Prøv deg på "Hvem bestemmer i ditt liv" av samme forfatter. Den er ganske lettlest, ikke noe man ikke vet fra før kanskje, men likevel vel verdt å lese. Boka er kanskje en forløper til Mindfulness, med tema "oppmerksomt nærvær/å leve i nuet. Boka inneholder også oppgaver til "egentrening".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg oppfattet den som en lettlest bok i det at informasjonen på overflaten var enkel. Men den er en tankevekker, som kanskje trenger å bli grundig pløyd igjennom over tid.

Personlig hadde jeg håpet på konkrete mindfulness øvelser, og ikke bare beskrivelser av øvelsenes positive resultater. Jeg får lete videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.