Grøss ... En av de få bøkene jeg har blitt redd av å lese. Det var en stund jeg syns den ble litt langtekkelig og kunne tenke meg at forfatteren endelig løste saken for oss, men da jeg så hvor den endte skiftet jeg fort mening. Så helhetsinntrykket, helt klart en sekser fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jamen, kan du fortelle meg hva som skjedde med inspektøren i Bergen? Han møtte snømannen på Nordnes, og så ble han funnet død i sin egen hytte lenge etterpå. Hva tok plass i mellomtiden? Et stort gap her som jeg ikke har klart å fylle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant denne og et par andre Hole-bøker på biblioteket her i England. Kan jeg bare hoppe rett på denne eller må du lese hele serien i rekkefølge for å få noe ut av bøkene? Finner nemlig ikke hele serien, kun et par bøker her og der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hopp rett på, ingen grunn til å lese hele serien. (Når sant skal sies, er det ikke noen grunn til å lese Hole i det hele tatt, med mindre du bare vil ha noen timers underholdning.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noe av innholdet referer til tidliger bøker av Jo Nesbø, men det bør ikke forhindre deg i å lese denne. "" Rødstrupe – kriminalroman (2000) Sorgenfri – kriminalroman (2002) Marekors – kriminalroman (2003) Frelseren – kriminalroman (2005) Snømannen – kriminalroman (2007) Hodejegerne – kriminalroman (2008)Uten Harry Hole Panserhjerte – kriminalroman (2009) Gjenferd – kriminalroman (2011) "" Alle disse bøkene bør du prøve å få tak i...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går helt fint å lese disse hver for seg men du blir jo kjent med Harry Hole og de andre , og får en "rød trå" , ved å lese de i rekkefølge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar, Tilla og Atle-johan! Finner bare 4 av bøkene her, og ingen av de første. Blir vel kanskje nødt til å kjøpe meg Rødstrupe og ta det derfra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil