Hva kan man egentlig si, annet enn at det er godt Tom Egeland har flere bøker i sin portefølje... En snedig historie i og for seg, og spennende nok i partier men nerven og given er veldig ujevn i denne boka. Her har vi en dæsj "Død snø", en klype "Villmark" og en god porsjon "Rosemarys baby". Tror det oppsummerer det meste. Terningen min havnet på en treer denne gangen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig med deg, men jeg gir den 4 på terningen da jeg synst boken tok seg opp etter hvert. Ellers synst jeg dette er den norske versjonen av Ondskapens hotell av Stephen King. Men jeg liker Beltø og bøkene om Kristin Bye bedre ja. Men OK underholdning for noen timer på stranda i Thailand ja .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det morsomme med denne boka var at Otto het Beltø til etternavn...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson