Er dette slutten på Harry Hole? Jeg ble sannelig litt trist av slutten på boka...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikkje Nesbø sagt han ikkje vil selje rettane til filmatisering før serien er over? Og Scorsese skal jo lage "Snømannen". Trur dette er slutten gitt, diverre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forstår ikke riktig hvordan han skal klare å få liv i Harry Hole igjen på en troverdig måte! Da må han vel ty til mirakler og det er jo ikke Nesbøs stil!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mirakler er ikke Nesbøs stil? En klaustrofobisk, hardt skadd fyr som svømmer i en trang tunnel og har åndsnærværelse nok til å hente oksygen fra ei tomflaske Jim Beam på innerlomma: Mer mirakuløst kan det vel knapt bli?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er så enig.....
Nu er det nok.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trist slutt, men er visst nest siste bok i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi kan fortsette å lure på hvordan det går med Harry, mens Jo Nesbø ruger ut den neste boka si. Muligens har han gått lei av Harry Hole, slik at dette virkelig er slutten for den nedkjørte figuren, - eller kanskje han pønsker alvorlig på å gi Harry et nytt liv, med nye muligheter... - Kanskje fyren til og med får seg noen åpenbaringer og blir satt på litt mer rett kjøl etter hvert? - Eller er han blitt for gammel til å bli "restaurert"?
Den som følger med forfatteren videre, får se...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror faktisk jeg er ferdig med Hole nå, spesielt etter hans siste bok "Gjenferd" som jeg aldri fikk "grepet" på. Tror du det kommer enda en?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg aner ikke.
Men jeg tror ikke Jo Nesbø vil gi seg med å skrive bøker. Og jeg leser gjerne flere bøker fra ham, uansett hva han skriver om videre.
På en måte fikk jeg litt assosiasjoner på slutten av "Gjenferd" til slutten av "Jenta som lekte med ilden" av Stieg Larsson. Der blir Lisbeth Salander så hardt skadet at jeg lurte veldig på hvordan og om hun kom til å fortsette å leve i den tredje og siste boka.
I fantasiens verden finnes det alltid mange mulige løsninger!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja , jeg tenkte også det, og ble trist. Kan vi ha latt oss lure eller må vi bare godta at Harry er død.? Jeg venter på at han , om et års tid skal gjennoppstå.!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En vet aldri med Jo Nesbø...

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser