Boka er først og fremst rettet inn mot helsearbeidere, og er helt sikkert nyttig for denne gruppen. Ikke aktuell for pårørende og apergeres omgangskrets tror jeg, men jeg lærte da noe. Imidlertid er det ett stort problem med boka, nemlig at den er irriterende å lese pga. slurvete tegnsetting og absurde avsnitt. Det vil si at en linje avsluttes f.eks. midt på siden og så fortsetter hun neste setning i begynnelsen av neste linje, slik at det "nesten" ser ut som et avsnitt (prøvde å vise hvordan avsnittene så ut, men det gikk ikke, det blei retta på).

Dette (over) er noe av det mest irriterende jeg vet i tekster, og helt unødvendig. Vær så snill å bruke enten blokkavsnitt eller innrykk! En salig blanding av tankestrek og bindestrek var det også. Vanligvis er bindestrek i denne boka skrevet med "luft" rundt bindestreken - noe det ikke skal være. Irriterende ting som at parantesen plasseres bak punktum finnes det også mange eksempler på. Jeg ble rett og slett veldig opphengt i tekstens utseende, noe som ikke er særlig positivt.

Jeg gjør stadig feil selv når jeg skriver, men mener man kan forlange litt mer av en bok enn et innlegg på nettet.

Alt i alt, bra innhold (for målgruppen), dårlig utforming av teksten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibeke