Jeg angrer ikke et nanosekkund på alle timene jeg har brukt på å lese så langt, og jeg kommer ikke til det heller! Tolkien skal være stolt, han som har skrevet et mesterverk som ikke engang Cornelia Funke, Eoin Colfer, Joanne K. Rowling eller selveste C. S. Lewis kan måle seg med. Selv hvor mye jeg enn beundrer deres verk også, MÅ jeg si det som det er...Ringenes Herre ROCKER!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg leste Hobbiten og Ringenes Herre da jeg var ca 13/14 år, og var hekta. Det neste året levde jeg i Midgard, selv om jeg var ferdig med bøkene, så mye levede jeg meg inn i dem. Bøkene har blitt slukt flere ganger etter det. Da filmene kom, da jeg var 18, var jeg verdens lykkeligste. Men selv ikke filmene kan måle seg med bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ringenes Herre er fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund