Ingen breaking news men en nyttig bok og et lite spark bak. En dame, som snakker rett fra leveren, og vaginaen, og full av kloke ord. Jeg kjenner igjen mitt syn på feminisme i denne boka. Jada det er lov å kunne kjøre traktor og samtidig ha sans for pedikyr og make-up ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er nok mange med meg som har en tendens til å tenke på arabiske kvinner som undertrykte og noe stakkarslige. Og det er ikke feil, men i denne boken så møter vi på en annen type kvinne. En arabisk kvinne som er mer frigjort og en hel del tøffere enn de fleste av oss. I denne boken så vil hun overraske og sjokkere oss "vestlige", og hun vil inspirere og oppmuntre arabiske kvinner. Desverre får jeg ikke noen a-ha-opplevelse av denne, men det betyr ikke at jeg synes det var bortkastet. For selv om hun i stor grad bekrefter stereotypen, så er dette en tøff dame som brøyter seg frem i et mannsdominert samfunn. Hun har en konservativ og strengt kristen oppdragelse og mener det er takket være den og tilgangen på bøker at hun har blitt den hun er. Det var nok ikke det foreldrene var ute etter, men jeg lurer på om de ikke er litt stolte allikevel, sånn innerst inne.

En bok som er verdt å lese, men jeg er usikker på om den for min del gjorde det hun var ute etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila