Boka har så og så ingen høydepunkter, og blir dermed tunglest og kjedelig. Den handler veldig mye om følelser til en typisk ungdom, men det er stort sett det eneste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg syns ikke nødvendigvis en bok trenger så mange høydepunkter for å være interessant. Jeg er mest interessert i personer, og derfor likte jeg denne boka. Forøvrig tror jeg ikke det er helt typisk ungdom heller. Men altså, det ER tross alt en dagbok, så man kan ikke forvente at det skal skje så grusomt mye heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at det kanskje ikke var noen fremtredende høydepunkter i boka, men jeg følte at jeg ble veldig godt kjente med hovedpersonen. Hun hadde en annerledes og klok måte å tenke på. Likte denne boka, jeg. Og jeg synes overhodet ikke den var tunglest...skjønner ikke helt hva du mener??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken L